top of page
Vuohenjuusto-
jauhelihapasteija
50 min
12 annosta
Projects
AINEKSET:
-
200g Voihan Vuohi! vuohenjuustokimpale
-
400g jauhelihaa
-
1 sipuli
-
1 valkosipulin kynsi
-
2 rkl oliiviöljyä
-
1 tl suolaa
-
0,5 tl mustapippuria
-
1 pkt lehtitaikinaa ( 8kpl )
Voiteluun:
-
1 kananmuna
-
seesamin siemeniä päälle
OHJE:
-
Ota lehtitaikina pakkasesta sulamaan.
-
Pilko sipuli ja valkosipuli. Kuumenna öljy pannulla ja kuullota sipuli.
-
Lisää jauheliha pannulle ja ruskista se. Mausta
-
Anna jauhelihan jäähtyä taikinan käsittelyn ajan
-
Puolita lehtitaikinapalat kahteen osaan. Kauli puolikas levy noin 15cm x 15cm kokoiseksi.
-
Sekoita paistettu jauheliha ja Voihan Vuohi! vuohenjuustokimpale keskenään.
-
Laita noin 2 rkl täytettä levyn yläreunasta, jonka jälkeen leikkaa keskelle taikinaa 0,5cm etäisyydelle toisistaan viiltoja pizzaleikkurilla tai veitsellä. Älä leikkaa loppuun asti, vaan jätä taikinan päähän noin 1cm kanta.
-
Voitele pasteijat kananmunalla ja ripottele siemenet pinnalle.
-
Paista uunin keskitasolla 180 asteessa 15-20 minuuttia. Tarjoa teen tai salaatin kera.
bottom of page