top of page
Vuohenjuusto-
jauhelihapasteija
50 min
kello.png
annos.png
12 annosta

Projects

jauhelihapasteja.jpg
AINEKSET:
  • 200g Voihan Vuohi! vuohenjuustokimpale
  • 400g jauhelihaa
  • 1 sipuli 
  • 1 valkosipulin kynsi
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 1 tl suolaa
  • 0,5 tl mustapippuria
  • 1 pkt lehtitaikinaa ( 8kpl )
Voiteluun:
  • 1 kananmuna
  • seesamin siemeniä päälle
OHJE:
  1. Ota lehtitaikina pakkasesta sulamaan.
  2. Pilko sipuli ja valkosipuli. Kuumenna öljy pannulla ja kuullota sipuli.
  3. Lisää jauheliha pannulle ja ruskista se. Mausta
  4. Anna jauhelihan jäähtyä taikinan käsittelyn ajan
  5. Puolita lehtitaikinapalat kahteen osaan. Kauli puolikas levy noin 15cm x 15cm kokoiseksi. 
  6. Sekoita paistettu jauheliha ja Voihan Vuohi! vuohenjuustokimpale keskenään.
  7.  Laita noin 2 rkl täytettä levyn yläreunasta, jonka jälkeen leikkaa keskelle taikinaa 0,5cm etäisyydelle toisistaan viiltoja pizzaleikkurilla tai veitsellä. Älä leikkaa loppuun asti, vaan jätä taikinan päähän noin 1cm kanta.
  8. Voitele pasteijat kananmunalla ja ripottele siemenet pinnalle.
  9. Paista uunin keskitasolla 180 asteessa 15-20 minuuttia. Tarjoa teen tai salaatin kera.
bottom of page