Voihan
juustot!

Kotimaisesta vuohenmaidosta valmistetut maukkaat ja monikäyttöiset juustot herkullisiin hetkiin.
Kokeile Voihan Vuohi! juustoillemme kehitettyjä reseptejämme!

VUOHEN PAISTOJUUSTO

VUOHENsalaattijuusto
Paistettava herkkujuusto, joka ei sisällä mitään ylimääräistä. Vuohen paistojuusto on maukas juusto, joka on valmistettu paistamista kestäväksi.
Sitä voi käyttää halloumin tapaan burgereihin, salaatteihin, ja jälkiruokiin - paistamalla parilalla tai pannulla. Juuston pintaan tulee paistettaessa kaunis kullanruskea väri.
Paistojuusto on pastöroitu, säilyy 3kk avaamattomana ja sen voi pakastaa. Säilytys +2-8C.
Herkullinen pala pehmeää ja tuoretta vuohenjuustoa, joka on valmistettu täyteläisestä kutun maidosta.
Vuohenjuustokimpale on monikäyttöinen, herkullinen vuohenmaidosta valmistettu juustopala. Sen voi helposti leikata kuutioksi ja tarjota sellaisenaan salaatin joukossa tai laittaa vaikka uuniruoan, piirakoiden ja paistosten sekaan.
Juusto on pastöroitu ja säilyy 2kk avaamattomana. Säilytys +2-8C.
AINEOSAT
Pastöroitu kotimainen VUOHENMAITO (FI), suola, juoksute, minttu.
RAVINTOSISÄLTÖ
Energia 1370 kJ / 320 kcal
Rasva 22,5 g
josta tyydyttyneitä 13,7 g
Hiilihydraatit < 0,2 g
josta sokereita < 0,2 g
josta laktoosia < 0,2 g
Proteiini 26 g
Suola n. 2 g
Voimakassuolainen
AINEOSAT
Pastöroitu kotimainen VUOHENMAITO (FI), suola, juoksute, hapate.
RAVINTOSISÄLTÖ
Energia 1251 kJ / 299 kcal
Rasva 25 g
josta tyydyttyneitä 15,2 g
Hiilihydraatit < 1 g
josta sokereita < 1 g
josta laktoosia < 0,1 g
Proteiini 18 g
Suola n. 2 g
Voimakassuolainen
VOIHAN VUOHENMAITO
pastöroitu
Vuohenmaito kulkee meijerille parinkymmenen metrin matkan, Vatajanrannan vuohitilalta.
Kaikki juustomme ovat pastöroitu.
LUONNOLLINEN SÄILÖNTÄAINE
Käytämme juustoissamme vanhinta elintarvikkeiden säilyttämismenetelmä, nimittän suolaliuosta.
Proteiinin lähde
Juustoissamme on yli 18 % proteiinia ja sisältää runsaasti tyydyttymättömiä rasvahappoja.