
VUOHEN PAISTOJUUSTO

VUOHENsalaattijuusto
Vuohen paistojuusto valmistetaan Etelä-Pohjanmaalla tuoreesta vuohenmaidosta, joka tulee meijerille kirjaimellisesti aidan takaa, Vatajanrannan vuohitilalta.
Sitä voi käyttää grillaamalla tai paistamalla burgereihin, salaatteihin, pastaan ja jälkiruokiin.
Paistojuusto on pastöroitu ja vähälaktoosinen. Se säilyy 3kk avaamattomana ja sen voi pakastaa. Säilytys +2-8C.
EAN koodi 6405919001003
Herkullinen pala pehmeää, lempeän makuista salaattijuustoa, joka on valmistettu täyteläisestä kutun maidosta Kurikassa.
Vuohen salaattijuustoa voi helposti leikata kuutioksi ja tarjota sellaisenaan salaatin joukossa tai laittaa vaikka uuniruoan, piirakoiden ja paistosten sekaan.
Salaattijuusto on pastöroitu ja vähälaktoosinen. Se säilyy 2kk avaamattomana. Säilytys +2-8C.
EAN koodi 6405919002000
vähäLAKTOOSInen. proteiinin lähde.
AINEOSAT
Pastöroitu kotimainen VUOHENMAITO (FI), suola, juoksute, minttu.
RAVINTOSISÄLTÖ
Energia 1370 kJ / 320 kcal
Rasva 22,5 g
josta tyydyttyneitä 13,7 g
Hiilihydraatit < 0,2 g
josta sokereita < 0,2 g
josta laktoosia < 0,2 g
Proteiini 26 g
Suola n. 2 g
Voimakassuolainen
AINEOSAT
Pastöroitu kotimainen VUOHENMAITO (FI), suola, juoksute, hapate.
RAVINTOSISÄLTÖ
Energia 1251 kJ / 299 kcal
Rasva 25 g
josta tyydyttyneitä 15,2 g
Hiilihydraatit < 1 g
josta sokereita < 1 g
josta laktoosia < 0,1 g
Proteiini 18 g
Suola n. 2 g
Voimakassuolainen
VOIHAN VUOHENMAITO
pastöroitu
Vuohenmaito kulkee meijerille parinkymmenen metrin matkan, Vatajanrannan vuohitilalta.
Kaikki juustomme ovat pastöroitu.
LUONNOLLINEN SÄILÖNTÄAINE
Käytämme juustoissamme vanhinta elintarvikkeiden säilyttämismenetelmä, nimittän suolaliuosta.
Proteiinin lähde
Juustoissamme on yli 18 % proteiinia ja sisältää runsaasti tyydyttymättömiä rasvahappoja.