Karamellisoitu paistojuusto mustaherukka
mouseella
40 min
4 annosta
OHJE
Esilämmitä uuni 200 asteeseen.
Viipaloi juusto noin sentin paksuisiksi viipaleiksi.
Laita vuoan pohjalle fariinisokeri ja mantelirouhe, asettele päälle juustoviipaleet.
Paahda uunissa 200 asteessa noin 10 minuuttia. Valmista sillä välin marjamousse.
Vatkaa kerma.
Sekoita kermavaahtoon rahka, paseerattu marja ja lisää sokeria makusi mukaan.
Kokoa annos ja nauti!
ANNOKSEN KOKOAMINEN
Kokoa annos lautaselle nostamalla paahdettu juustoviipale manteli-fariinisokeripuoli ylöspäin
Pursota viereen marjamoussea
Koristele vaikkapa sitruunamelissan lehdellä.
AINEKSET
KARAMELLISOITU JUUSTO
200 g Voihan Vuohi! Vuohen paistojuusto
80 g fariinisokeria
40 g mantelirouhetta
MUSTAHERUKKAMOUSSE
1 dl vispikermaa
0,5 dl maitorahkaa
0,5 dl paseerattua mustaherukkaa
n. ½ dl tomusokeria