Karamellisoitu paistojuusto mustaherukka
mouseella

40 min

4 annosta

Karamellisoitu paistojuusto mustaherukka
mouseella

OHJE

  1. Esilämmitä uuni 200 asteeseen.

  2. Viipaloi juusto noin sentin paksuisiksi viipaleiksi.

  3. Laita vuoan pohjalle fariinisokeri ja mantelirouhe, asettele päälle juustoviipaleet.

  4. Paahda uunissa 200 asteessa noin 10 minuuttia. Valmista sillä välin marjamousse.

  5. Vatkaa kerma.

  6. Sekoita kermavaahtoon rahka, paseerattu marja ja lisää sokeria makusi mukaan.

  7. Kokoa annos ja nauti!


ANNOKSEN KOKOAMINEN

  1. Kokoa annos lautaselle nostamalla paahdettu juustoviipale manteli-fariinisokeripuoli ylöspäin

  2. Pursota viereen marjamoussea

  3. Koristele vaikkapa sitruunamelissan lehdellä.

AINEKSET

KARAMELLISOITU JUUSTO

200 g Voihan Vuohi! Vuohen paistojuusto

80 g fariinisokeria

40 g mantelirouhetta


MUSTAHERUKKAMOUSSE

1 dl vispikermaa

0,5 dl maitorahkaa

0,5 dl paseerattua mustaherukkaa

n. ½ dl tomusokeria